Kristine Berget

Kristine Berget

Student

Lenge siden sist !

Postet av Kristine Berget den 12. Okt 2016

Heihei !

Som dere ser så er det veldig lenge siden jeg har blogget på bloggen her. Det har vært intensive og harde uker/dager den siste tiden.
Nå for tiden så driver vi med farge, noe som er veldig spennende, men kan ærlig si at det er MYE man må pugge og lære seg! hehe

Jeg har heller laget en instagram-profil som jeg kommer til å være mer aktiv på og det er BARE å følge meg :D bare å følge " hairby_kristineb "


Jeg er så heldig som har fått jobb i en frisørsalong som litt hjelpearbeider. På jobb i dag hadde jeg litt god tid så det ble å vise "Diamantflette" til en ansatt i frisørsalongen :) Den er veldig morsom når man først har knekt koden :DSist onsdag så hadde vi test i kort gradering på en modell og dette gikk overraskende veldig bra :D
Jeg hadde da Andreas som min modell. Kjente på meg selv at det var godt å ha en jeg kjente som min første levende modell i stolen når vi har drevet på dukke frem til denne testen.


Dette er et bilde av min første vikling. Det var litt annet enn å bare rulle opp med vanlige ruller. Her bruker vi spoler og spisspapir. Spisspapir bruker vi for å samle spissene slik at vi ikke får "fiskekroker", hehe. Under kommer det et bilde av modellen min som jeg hadde på Mandag med strukturomforming/permanent. På bilde ser det veldig flatt ut, men dette er fordi jeg brukte Klimason.


Da sier jeg takk for meg for denne gang og håper mange vil følge meg på Instagram-brukeren min, der jeg som sagt kommer til å være mer aktiv!

Snakkes!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.