Peder sin hverdag som elev | Adam og Eva Skolen

Peder sin hverdag som elev | Adam og Eva Skolen

Postet av Adam og Eva Skole og Akademi den 10. Jun 2020

Peder Vigtel Wallentin fullførte hele sin studietid ved Adam og Eva Skole og opplæringskontor. Siden har Peder jobbet mye ute i moteverden med å assistere på flere ulike stylingjobber for magasiner og utallige arrangementer. Nå jobber han som faglig leder på Adam og Eva Paleet, og har også vært en del av lærerteamet på Adam og Eva Skolen. 

Vi intervjuet Peder den gang han var elev ved Adam og Eva skolen og tar nå et hyggelig tilbakeblikk.Hvorfor valgte du å bli frisør?
Jeg visste ikke helt hva jeg ønsket å gjøre etter at jeg var ferdig på videregående skole. En venn av meg anbefalte Adam og Eva Skolen, og yrket som frisør virket perfekt for meg siden jeg alltid har hatt lyst til å jobbe med mennesker.


Hvordan har den første tiden din som frisørstudent vært?
Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Adam og Eva Skolen fra første dag. Vi ble godt mottatt og det ble allerede da opprettet en god kontakt mellom lærere og elever. Det er en avslappet stemning ved skolen som gjør at man føler seg hjemme. Det er også folk i alle aldere her, noe jeg syntes er veldig bra.


Har du noen tidligere frisørerfaring?
Nei, jeg hadde ingen frisørerfaring før jeg begynte på Adam og Eva Skolen annet enn at jeg hadde klippet håret på noen venner av meg. Elevene ved skolen er en blanding av de som har en del arbeidserfaring fra tidligere og de som er helt nye innen frisøryrket. Erfaring er ingen forutsetning for å bli student ved Adam og Eva Skolen.


Hvilke interesser har du og hva liker du å bruke fritiden din på?
Jeg er veldig sosial og liker å jobbe med mennesker og er glad i musikk. Som sagt hadde jeg ingen frisørerfaring fra tidligere så alt dette er nytt for meg.


Hvor ønsker du å jobbe etter endt utdanning?
Adam og Eva. Jeg trives kjempegodt her!


Hva er det beste med å gå på Adam og Eva Skolen?
De motiverende lærerne, den gode stemningen og studiemiljøet, samt dyktige folk. Det skjer noe nytt hver dag og man trenger ikke bruke studietiden på å lese hele tiden.


Hvem vil du anbefale frisøryrket til?
Det er ingen spesielle mennesker dette passer for, men det er kanskje en fordel å like mennesker siden det tross alt er det mann jobber med. Hvis du går med en ”liten frisør i magen” så er det bare å kjøre på. Det må prøves!


Hva gjør du om 10 år?
Jobber på diverse arrangementer (Oslo Fashionweek for eksempel) og freelance.


Det har vært utrolig gøy og spennende å følge Peder på denne reisen fra elev til ferdigutdannet frisør! Og Adam og Eva Skolen har satt utrolig stor pris på å ha Peder som en del av det flotte lærerteamet!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Adam og Eva Skole og Akademi

Powered by: Bloc