Videreutdanning - Kurs

Adam og Eva Skole og Akademi tilbyr kurs til deg som er lærling eller frisør:

Trinn 2-3 er for deg som er eller har lærlinger i salong. 

Trinn 4-5 er vidreutviklende kurstilbud for deg som er frisør.

LÆRLING

Kursene passer for deg som er ny lærling og ønsker en grundig og effektiv opplæring med hurtig progresjon.

Kursene er tilpasset ditt nivå og vil være hensiktsmessig i forhold til ditt arbeid i faget og tar utgangspunkt i kompetansemålene.

Lærlingcampene består av fire forskjellige kurs: Klipp, Farge og Strukturomforming, Oppsett og Styling og et forberedende kurs til den teoretiske eksamenen FRI3102.

MODULER

Klipp

1 dags kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon

Farge og strukturomforming

1 dags  kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon

Oppsett og styling
1 dags  kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon 

FRI3102 m/ tegning bedriftsøkonomi
1 dags kursCAROLINE KRISTOFFERSEN 
LÆRLING, ADAM OG EVA STRØGET

"Det å ha et mål og en god plan å jobbe etter, gir meg ekstra motivasjon. Med modultrening er det lettere å måle sin egen progresjon og jeg blir mer bevisst på egen utvikling. Dette har gjort at jeg føler meg sikker og try  i min kompetanse som lærling i salong. At jeg allerede har fått muligheten til å jobbe tett med verdenskjente Bob Recine, og i tille  assistert under New York Fashion Week har gjort det med faglig progresjon ekstra motiverende. Drømmer er viktig og jeg ser nå at alt er mulig. Det er du som må gjøre jobben, men det er så verdt det!"

SVENNEBREV

Svennebrevstrening Trinn 3 vil passe for lærlinger som skal forberede seg videre mot et svennebrev.
I kuret vil man jobbe med kompetansemålene innenfor frisørfaget.

Kursene vil inneholde grundig innføring i de ulike svennebrev disiplinene. Det vil legges stor vekt på planlegging, dokumentasjon, gjennomførelse og vurdering.

KURS

Tegning
4 timers kurs.

- Strukturtegning
- Projeksjonstegning - skissetegning
- Arbeidsbeskrivelser

Herre 
1 dags kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon 

- Teknikk

- Frisyreform

- Maskuline uttrykk

Oppsetning
1 dags kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon - brudefrisering.

- Klassisk oppsett.
- Kreativt oppsett.

Klipp, kjemi og frisyreforming
2 dagers kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon.

- Klippeteknikker og former.
- Farge og strukturomforming.
- Føn og styling.HARLEM ALEXANDER 
SENIOR ART DIRECTOR, ADAM OG EVA STEEN OG STRØM.
Bestått svennebrev våren 2012

"Ved å ha gjennomført Trinn 3 sitter du igjen med utrolig mye kunnskap og trygghet. Du blir grundig vurdert og evaluert ved hvert arbeid, som gjør at du er godt forberedt til svennebrevet. At hardt arbeid gir resultater er det ingen tvil om! Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag, om jeg ikke hadde hatt så dyktige folk rundt meg, som byr på seg selv og sin kompetanse. Ved å ha fullført Trinn 1 – Trinn 3 hadde jeg motivasjon og trygghet til å begi meg ut på andre eventyr som Oslo Runway, New York Fashion Week, Paris Fashion Week og ikke minst Victoria`s Secret Show! Så skal jeg gi et lite tips må det være; ta ansvar og gjør deg god, du vil aldri angre!"

AKADEMIKURS

Kursene passer for deg som er utdannet frisør og gir en grundig gjennomgang av basiskunnskap og vil gi deg tryghet i din utvikling som fagperson.

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn­ og utland, og ønsker å dele all den kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Vårt modulbasert kursprogram øker og finspisser dine tekniske ferdigheter som fagperson.

Kursene blir gjennomført med demonstrasjoner, trening på dukkehode og ”hands on­-trening”. Kursene på Akademiet dekker fagområdene klipp, farge, oppsett/styling og herre. 

KURS

Klipp 1
Hel form - Økende lengder - Hel form gradering.

Klipp 2
Kubisk form - Parallell gradering - Like lengder.

Farge 1
Grunnleggende fargelære - Påføringsteknikker - Folieteknikker.

Farge 2
Balayage - Kreative fargeteknikker - Avanserte folieteknikker.

Styling 1
Produktvalg - Varmeverktøy - Føn og stylingteknikker.

Styling 2  

Oppsetning- Fashionstyling - Kreative teknikker

Herre
Form og inndeling - Styling - Skinfade - Skjegg
Tekstur og effilering.

EIRIK THORSEN 
CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG 
EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.


"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."

MULIGHETER

Trender, produkter og teknikker utvikler seg og er i stadig bevegelse – hvor står du og din bedrift?

Ønsker dere å henge med, eller er det trygest å lene seg tilbake og se på?

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har mulighet til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi eller i deres salong. 

 

Adam og Eva Gruppen er norges mestvinnende frisørbedrift og i 2011 og 2016 vant Adam og Eva Skole og Akademi pris for beste frisørskole.

Vi har bidratt til å heve kvaliteten, og dermed også yrkes- stoltheten, til landets frisører i mange år, og et av våre mål er at kunden skal føle at frisøren virkelig bryr seg. Vi samarbeider med mange av landets fremste frisører.

Vårt mål er å skaffe bransjen de beste lærlingene og videreutvikle frisører.

Her finner du oss

Powered by: Bloc