Hva forteller håret ditt om DEG?

Postet av Ylva Amundsen den 1. Nov 2012

Kanskje du en av dem som valgte en frisyre da du var tenåring, og deretter har beholdt den samme sveisen fordi den passer din personlonlighet? Eller kanskje du er en av dem som skifter hårfarge og frisyre hver sjette uke? Uansett hvilken type du er, har du sikkert et nært forhold til lokkene dine, Og en dårlig hårdag kan faktisk ødelegge heele dagen...

Langt, bøgete hår:

Dette sier frisyren om deg:Håret ditt er velpleid, fyldig og innbydende og det får deg til å strutte av sunnhet overskudd. Samtidig ser det naturlig og avslappet ut. Også ser det, sexy, svært feminint og mykt på en dempet måte.
Langt, glatt hår:

Dette sier frisyren om deg:Uansett om ditt løse, superglatte hår er kort eller langt, får dine blanke lokker deg til å ose av sunnhet! Frisyren er utrolig feminin, men samtidig utstråler den også gjerne at du er en seriøs og organisert kvinne. Noen vil til og tenke at du er på grensen til perfeksjonist.
Rotete, tilfeldig hår:

Det var (selvfølgelig) supermodellen Kate Moss som gjorde det moderne å se ut som man nettopp hadde stått opp fra sengen. Derfor er stilen også kjent som "Bed-Head". Det skal egentlig se ut som om du ikke har gjort noe med det etter du har stått opp. Selvom du har brukt mye tid og masse produkter for å få det til å se sånn ut!

Dette sier frisyren om deg:Dette er en frisyre som kan signalisere to forskjellige ting. Noen vil mene at det forteller at du er avslappet, kul, lite selvhøytidelig, du er enkel og morsom å henge med. Mens andre vil mene at du er rotete og at du bær kjøpe deg kan og bli voksen! hahaDen myke page-klippen:

Dette sier frisyren om deg:Det er frisyren for deg som er lei av å bli spurt om legitimasjon på byen, den legger nemlig noen år til alderen din og får deg til å se mer moksen ut. Den er klassisk, stilig og ganske seriøs. Den er glamorøs, sjarmerende og stilig
Den skarpe page-klippen:

Dette sier frisyren om deg:Din skarpe bob viser at du er en kvinne som ikke er redd for å si hva du mener, også om meningene dine gjør deg upopulær - du er modig, trendy og oser av makt, eleganse og selvtillit!!

Kort hår:

Dette sier frisyren om deg:Kvinner med kort hår skiller seg ut fra mengden, så har du latt lokkene falle, viser det at du er selvsikker, modig og trendy. Det ser også veldig søtt ut!


Hestehalen:

Den kan sitte høy, lavt. Den kan være rotete, stram og glatt. Den kan være kort, den kan være lang, og hver sesong har sin stil. Men en ting er sikkert: Hestehalen går aldri av moten, for den er både pen og praktisk!

Dette sier frisyren om deg:Ender du alltid opp med en hestehale? Da kan du glede deg over at det viser at du er en naturlig jente som er lett å omgås med. Du er selvsikker og leken, og trenger ikke flere timer på badet før du skal ut. Men du kan også oppfattes som lat, for det er virkelig ikke sååå krevende å sette en strikk i håret... er det vel??

Ballerinaknuten:

Dette sier frisyren om deg:du er avslappet, frisk, sporty, men på den kule og trendy måten. Og nettopp det trendy kan godt få andre til å ta litt avstand fra deg: de tenker nemlig at du er litt hipster-oversmart, og at ballerinaknuten din er et tegn på at du hiver deg på alle trender som kommer! haha?! sant nok.

Fletter:

Dette sier frisyren om deg:Du er en jentete jentem feminin, fin og romantisk. Ogflettene viser at du er fingernem og tålodig, og et kreativt overskuddsmenneske. De løes flettene gir et avslappet bohem_utrykk, mens de stramme flettene kan få deg til å virke litt gammeldags..

Ville farger:Grønt, blått eller rosa hår? Hår med ville striper eller dyppet i pastelfarger? alt er mulig når det gjelder hårfarger nå for tiden, Så hvorfor ikke leke med fargene?:)

Dette sier frisyren om deg:Har du en vill farge på håret? DA er du sikkert en leken eksperimentell type. Du elsker fest moro og er alltid med på ALT! Det passer perfekt til deg som vil vise at du tør å skille deg ut fra mengden, og for å vise at du er en kunstnerisk sjel. Men det er kanskje ikke noe for deg som jobber i bank! haha.

Platinablondt hår:

Blondes have more fun? Så det må vel bety at hviteblonde jenter har det mest moro av alle..? De har i alle fall nok å gjøre med å holde fargen, for den kommer ikke av seg selv.

Dette sier frisyren om deg::Blondiner er feminine, supersexy og alltid med på noe gøøy, og det gjleder også blondine med den helt isblonde nyansen. Du kan da bli oppfattet som en isdronning, og noen kan finne det vanskelig å tilnærme seg deg pga det. I tillegg kjempe mange blondiner for å bli tatt seriøst.Noe som er ganske trist..Er det noe som mangler? Comment! :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.