HEL FORM: klipp nr.1

Postet av Iselin den 4. Feb 2013

Første klippedag var idag! Gledet meg masse, og gleder meg masse til imorgen også! Hohoo! 

Aller først fikk vi en flott utført demo på hvordan vi skulle klippe og dele inn. Veldig ålreit å ha demo, altså. Greit å se hva man gjør, hvordan det skal bli og hvordan man skal klippe ved ørene. Deretter tegnet vi strukturtegning. Jeg syns helt ærlig det er litt.. ja, vi kan jo si at jeg syns det virker litt ulogisk inni hodet mitt enda. Jeg forstår hvorfor vi tegner tegningene, men jeg sliter med å se at strekene jeg tegner liksom skal være hår! Haha, regner med at dette kommer seg, vi får jo heldigvis øvet masse på dette også fremover!

Da vi fikk utdelt dukkehoder gikk vi til vasken for å få håret bløtt, også tilbake til plassene våre. I og med at Moods var på skolen idag så fikk de ha våre egentlige plasser, men det gikk helt fint å streve litt ekstra med stativet for deres skyld! Kjempemorsomt å se så mye folk, og å smugtitte litt på klær, folk, frisører osv! Litt starstruck, og en smule (les: VELDIG!) nysgjerrig, så da er det greit at vi har supre lærere som forstår dette, og lukker dørene når vi er i timen. Og da gikk det faktisk greit for meg å konsentrere meg også! 

Nå har det seg altså slik at det å dele inn håret, det bruker jeg ufattelig lang tid på! Syns det også er vanskelig, men satser på at det vil gå lettere for seg jo mer jeg gjør det. Jeg kom altså ikke så veldig langt, og til min misnøye har jeg og delt litt ujevnt, heh... Men! Vi skal da klippe enda mer imorgen! Så det går helt fint! Som jeg skrev på søndag så gjelder det å finne realistiske mål! Dessuten må man feile for å lære! Også gikk det jo ikke så aller verst idag allikevel. Er ikke noe poeng i å stresse med å bli fort ferdig med noe som er helt nytt for en, mye bedre å bruke god tid. Da får man liksom øvd inn bare det å "flippe" saksa og å IKKE legge fra seg kammen. Eller klippe seg... 

Her er et par bilder fra min første, påbegynte, hel form: Fra siden :) Bak :) Litt uklart, men man ser da at det er hår! Haha :) 

Blir flotters å ta fatt i saksa igjen imorgen og klippe av enda mer hår! Da synes det liksom litt bedre også. Så får vi se da, om jeg kanskje klarer å følge guiden min liiitt bedre imorgen! Også MÅ jeg bli flinkere til å spørre om hjelp altså. Det er jo greit å få det til riktig i begynnelsen også! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.