Økende gradering del 1 !

Postet av Iselin den 11. Feb 2013

Hejhej! 

Nå har vi begynt nok en herlig uke på en herlig skole! Idag var det duket for ny demo av klipp, og det var økende gradering som sto for tur idag! Aller først hadde vi litt teori, tegna også var det bare å sette igang! 

Jeg startet med å dele inn i midtskill og fra øre til øre, også konkave inndelinger. Dette gikk faktisk ganske greit! Klarte å ikke bruke hundre år på å dele inn, liksom. God følelse! 

Da vi skulle begynne å klippe ble det mye rot i hodet mitt. Ikke fordi vi hadde fått det dårlig forklart, men jeg ble litt forvirra, og fikk ikke helt med meg hva jeg egentlig skulle gjøre, da. Så ble det litt venting og jeg kjente jeg ble litt stressa. Litt dårlig selvtillitt etter fredagens prøve, men det kom seg etter lunsj etter nok en gang få høre at jeg bare må stole på meg selv. Så da ga jeg meg selv en sjans jeg. Fikk hjelp til å ordne guiden, også satte jeg saksa i sving. Og huheii, gjett hva! Jeg ble ferdig! Jeg kom igjennom, og jeg fikk fønet! Riktig nok en litt dårlig føn, men det føltes så godt å bare .. Klippe, å tro på at det jeg gjorde var riktig! 

Føler at jeg skryter av lærerene våres i hvert innlegg, men jeg syns de og fortjener skryt! Løfter oss så mye med enkle ord og gjør så godt de kan de og. Aldri hatt et så godt klassemiljø! Ikke bare innenfor gruppene støtter vi hverandre, men også som en hel klasse. 

Nå skal jeg slutte å være så sentimental, og heller vise dere graderingsklippen min! 
Jeg ble fornøyd! I'm on my way! 

Peace out :) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.