KRØLLAPPEN, SASSOON, KG & FARGEDAG/FREDAG

Postet av Iselin den 15. Mar 2013

Tirsdag 12 mars var det ikke bare duket for bloggevent, men vi skulle og gå sammen to og to og øve på vikling på en hårlapp. En lapp med hår, altså. Denne skulle vi også ha i permanentolje på! Haha, jeg ble så gira da de sa vi fikk gjøre det at du aner ikke. Resultater er alltid like gøy! 

Har viklet og fønet som en tulling før bare for å liksom prøve å få se hvordan det blir, men det blir jo aldri helt slik som det skal, så dette var virkelig noe som giret meg skikkelig opp! 

Anna og jeg gikk sammen vi og tjohei hvor det gikk! Ble jo så fine krøller også, haha! 

en
Her har vi brukt tegnestifter til å feste lappen med hår på stakkars Dukken som ikke har mer hår igjen! 


Vi prøvde også å ødelegge et par av de liksom, men det fikk vi ikke helt til, da. Vi så forskjell der vi hadde brukt små spoler og der vi hadde brukt store. Det var gøy! 

Etterpå øvet vi mer på vikling, frem til lunsj! Da viklet jeg og fønet som en galning igjen, for da fikk vi ikke bruke mer olje.. Prøvde meg på en klassisk vikling her, der de første spolene faktisk ble de beste. Jeg har det med å gjøre det omvendt til tider, jeg! 

Etter lunsj var det duket for bloggevent, og da kom søte Karoline til meg for å få slappet litt av i en hektisk hverdag, så da fikk hun en skikkelig hårvask med chemistry shot og en krukkekur! Slo virkelig på stortromma jeg assa. Hehe. 

Styling var helt greit, fønet litt med denman børsten og litt med rundbørsten, så fikk jeg dårlig tid så da fingerfønet jeg resten og fant rettetangen! Valgte å lage litt beach-look på henne da det var sol og skikkelig vårfølelse ute! Slik ble det:


Hun ble fornøyd! :) Gøy å få fornøyde kunder!

Etter skoledagen gikk Hilde og jeg til MAX og spiste litt middag før fotturen bar videre til Adam og Eva i Gamlebyen der jeg skulle sitte modell for Anne Lise til London visningen Onsdag! Jeg hadde forberedt meg på kort hår, men det var litt uvirkelig å sitte i stolen når jeg fikk se de laange lokkene som nærmest fløyt ned kappen.. Haha! trist assa. Neida, det er faktisk utrolig deilig å ha kort hår! Ingenting som kommer i vegen eller noe! 

Skulle gjerne fortalt dere hva jeg gjorde på skolen onsdag 13 mars, men alt minne er forsvunnet etter all nervøsiteten onsdag kveld! Da var det bare å klippes ferdig, få på seg en "i <3 adam og eva" t-skjorte og etterhvert komme seg ut på scenen med frisøren, klippes, styles og EIE catwalken med små-hår i ansiktet som kunne minne om skjegg. Håret så fantastisk ut, sminken og, mulig jeg gned den litt utover i et forsiktig forsøk å få vekk små-hårene. 

Resultatet ble slik: Det grønne er litt mindre grønt in real, men du vet, instagram, bildeeffekter og dagens ungdom! 

Jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og syns det er kjempegodt å ikke ha hår i ansiktet hele tiden, dessuten slipper jeg og å ha strikk rundt hånden hele tiden. Også tar det TO MINUTTER å DUSJE! Halleluja! Nå kan jeg faktisk vaske håret på mårran uten å måtte stå opp en hel time før bare fordi det dumme håret er så tjukt og langt og slitt og fælt og tungt og vått og ja, nei. GODT! Haha!

Det var og superkult å se lærerene jobbe litt, og hva de fikk til samt alle andre som hadde helt fantastiske frisyrer på modellene sine! Skikkelig gøy og masse inspirasjon! Herlig! 

Så kommer vi til Torsdag 14 mars! Det var første gangen vi skulle ha modell på skolen! Stakkars Jim tenkte jeg da jeg kom på at på dukketesten fikk jeg kun en 2'er. Suverent. Det måtte jo bare gå bra liksom.. Hadde ikke helt trua om jeg skal være ærlig, jeg var forberedt på stryk jeg og var virkelig nesten sikker på at jeg hadde like lengder baki nakken (til tross for at jeg og var sikker på at jeg hadde gradert sånn helt passe masse!) og heldigvis skulle det vise seg at dette var kjempebra! Steg hele TO karakterer og landa på en 4'er ! Absolutt fornøyd med det altså! Så nå ser vi smashing ut med kort hår begge to, tenk!


Klipt skjegg og greier! Flinke damen hans altså! Hohoo! 

SÅ DERE ! 

Da har vi kommet til idag. Fredag. Fargedag! Skikkelig morsomt var det! Beklager til lærerene at det kanskje ikke så ut som at jeg hadde the time of my life der jeg sto og gikk til en side, så til andre, også tilbake til den første siden igjen, men jeg var trøtt og ble ikke mindre trøttt av ibux og paracet som jeg nesten måtte ha.  

Lært masse om toner, dybder, blåsjampo, bleiking, blondering, forpigmentering, beising, fargesirkelen (ROGGBIF !!!) og ellers bare kost oss idag og egentlig. I alle fall jeg har det! Elsker slike dager der alt er så chill altså! 

Nå blir det senga for min del, for nå stuper jeg snart, men det var hyggelig å møte dere alle sammen ^^ 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.