UTPLASSERING HOS SCIROCCO SJØLYST

Postet av Iselin den 15. Mai 2013

Heihei folkens! 

Beklager så lite blogging. Hadde egentlig store planer om å fortelle ALT om kundeperioden, men du vet, det gikk litt i glemmeboka.. Smekk over fingra for det! 

Kundeperioden gikk da helt greit. Veldig gøy å gjøre noe anna enn å stå med de dukkene hele tiden. Haha! 

Men, det jeg skal fortelle om nå er de tre dagene jeg har vært utplassert hos Scirocco! 

Dag 1 - 10. mai:

10. mai så dro jeg til Skøyen med tog, fant frem og hilste på de jeg skulle jobbe med den dagen. Det var Isabelle, Nadia, Amalie og Rubina.

Alle jentene var kjempehyggelige og blide, og jeg følte meg godt tatt imot med en eneste gang. Jeg begynte å rydde og tørke støv der fargeskåler, pensler, fargekart og slik sto, samt nedi en sånn hylle der ei krukke med pumper til shampoo og conditioner sto.

Tørket støv av andre skap, vasket opp et par kopper, vasket fargeskåler og hjalp til med å rydde plassen til frisørene da de var ferdige. De har ganske tette timelister om dagen, så det satte de pris på at jeg gjorde.

Hjalp også til med å svare i tlf og sette opp timer dersom det var noe ledig!

Så fikk jeg stå med ei dukke og hadde egentlig tenkt til å gjøre oppsett etter jeg hadde rulla opp, men det tok så lang tid å få dukka tørr, så da ble vi enige om at jeg kunne gjøre det på mandag i stedet.

Fikk masse skryt og jentene syns jeg var flink til å hjelpe til med rydding og vask av håndkler. Har tatt noen bilder av salongen og:

Her er "vaskehallen". Her klipper de barn! Skikkelig ålreit for unga å få se Tom & Jerry mens de sitter i bilene og får håret stelt før 17. mai! Den ene produkthyllen. 

De har Redken Chromatics fargene, heldigvis! Dette er noe jeg kjenner til fra skolen, noe som absolutt ikke gjør noe i tilfelle de skulle behøve hjelp til å blande farger.

En utrolig bra førstedag! Isabelle og jeg tok bussen hjem sammen, og fant ut at vi bor ikke så langt unna hverandre. Det er gøy! 

Dag 2: 

Mandag 13 mai var det dags for ny gjiv i salongen, og jeg gledet meg masse! Tilbragte søndagen i Lillehammer, så da var det opp tidlig og på toget. Var heller ikke før da at jeg kom på at jeg hadde glemt igjen et plagg som er ganske så praktisk å ha på seg hver eneste dag om man er jente! Ikke bare det, men jeg så jo så sjuskete ut i min store Russ 2012 genser og joggebukse str. Extra Stor Elefant.

Da er det praktisk med salong inne på senter! Der har de det man trenger, så jeg fikk ordna det, og i det jeg står på bakrommet og skal til å ta med bagen på toalettet for å skifte, så kommer sjefen innom.

Yes, jeg følte meg super der jeg sto og tok a i handa. Hun spurte om det var jeg som var utplassert, og da sa jeg ja, og nevnte i samma slengen at jeg vanligvis ikke går kledd slik, men det å ta tog ti over sju om mårran i trange jeans eller tighst, det orker jeg ikke, så derfor har jeg med skift! Det var hun glad for å høre. Noe jeg kan forstå!

Da jeg hadde skifta så snakket Amalie (lærlingen der) om farger og ettervekst, også kom Hanne og sa at jeg kunne jo farge etterveksten til Amalie! Jeg ble utrolig glad for at jeg fikk lov til det, og at jeg også fikk legge foliestriper i håret hennes slik at et parti over og under luggen kunne bli lilla! Fikk lov å gjøre ALT selv! Skikkelig gøy altså!


Før fargingFoliestriper :) De var ikke så ille bretta! Men jeg tok så himla lange folier vett.. Heh. Klarte å legge de kant i kant!

Brukte bleking med H2O2 30V (9%) Faktisk. Her sku're bli lyst! 


Etter at blekingen hadde sitti den tiden den skulle, skylla jeg ut den, føna håret tørt og farget etterveksten. Mens etterveksten virket, la vi folie over slik at vi kunne få farget det "blonde" lilla. Amalie hadde selv en "crazy colour" i lilla, men vi burde jo kanskje tenkt oss om et par ganger til før vi satte lilla i oransj hår. Resultatet ble blått! 


Men det passet henne likebra det som lilla, og det ble kult! Det får liksom "skinne gjennom" det andre håret da. 

Dette tok, ikke overraskende, hele dagen! Hahaha. Men det gikk i alle fall bra, og jeg fikk jevn farge i etterveksten! Fornøyd med resultatet ble vi og. 


Dag 3 - 14. mai:

Denne dagen ryddet jeg også. Kom litt freshere til jobb nå, da. Haha. Oppdaget at det ikke var håndkler ved dusjene, og at kundene var på vei, så da var det bare å hive seg rundt og få satt på en trommel fort som bare F! Heldigvis gikk det fint, og vi fikk fort håndkler igjen! 

Var ikke så aller verst mye å gjøre denne dagen, så jeg ryddet litt der de har stylingprodukter til bruk i salongen. Tørket støv av de hyllene som de står på og greier! Flink asså. 

Begynte med oppsettingen igjen, da denne opprullingen nå faktisk var tørr, noe som gir mening da den har stått et par dager. Desverre sviktet kreativiteten meg denne dagen, så det ble ikke noe fint oppsett i det hele tatt sånn egentlig. Tok ikke bilde av den engang. 

Noe anna som var litt morsomt var at Isabelle var ikke helt ferdig med kunden sin da en ny hadde kommet, så da fikk jeg lov til å rette håret til kunden hun hadde i stolen ferdig! Det var morsomt. 

Etter endt arbeidsdag dro Isabelle og jeg på litt shopping, og det var så koselig å tusle rundt og se på klær, og ikke minst sette seg ned på Burger King, bestille en svæær steakhouse burder med ekstra BBQ saus, chili cheese, pommes frites, hot cheese og fanta! MMMH! 

Har dessverre ingen bilder fra denne dagen, men tipper dere fikk litt vann i munn og nok bilder i hodet av den fantastisk gode, feite burgern jeg åt! 

Også er vi kommer til dagen idag, da. Duket for eksamen og greier. Litt uforbredt, og det kom plutselig litt brått på, da var det fint at penalet mitt lå på skolen. Dro dit med en penn og en linjal. J**** enkelt å tegne frisyre med kulepenn lissom. 

Tror det gikk helt greit! 


Dagens outfit: T-skjorte fra Zara, skjorte fra Vero Moda og Jakke fra bikbok! 
(Hadde og på meg haremsbukser og gummistøvler, men det tar vi ikke bilde av altså......ehe) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.