Farge!

Postet av Oda Louise den 10. Okt 2013

Hei!

I dag farget vi håret til hverandre og min partner var June. Da farget hun håret mitt først, i etterveksten en INOA 10,1 og i lengdene en minicolour T. Jeg hadde ønsket at det skulle blitt enda mere grå/sølv, men ble kjempe fornøyd likevel! Jeg skal jo farge håret igjen hos Peter på arkaden. legger ut bilder og forklarer mer når den dagen kommer :)

Resultat:

Så farget jeg håret til June i en tonehøyde 7,13 i ettervekst og faidet det ut i lengdene slik at den blonde fargene hun hadde i lengdene fra før av blandet seg med den nye fargen. Så fant hun ut av hun ville ha rosa tupper og siden vi ikke hadde mere rosa farge igjen blandet jeg 5ml 10Av og 20ml 4RR. Men jeg skulle nok ha blandet inn litt mindre rød farge siden det ble rødt istedenfor rosa, hehe.. Men June ble glad og fornøyd!

Når jeg var ferdig med å vaske håret gikk brannalarmen og alle måtte gå ut, en del med vått hår, kappe og håndkle på hodet, blant annet June.

Når vi endelig fikk gå inn igjen hadde vi ganske dårlig tid, så June måtte føne og style håret sitt selv, mens jeg ryddet. Jeg syns resultatet ble bra, men jeg kunne ha lagt litt mere "rosa" farge på tuppene foran øret.

Hva synes du? :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.