VIDEREUTDANNING

Videreutdanning - Kurs

Adam og Eva Skole og Akademi tilbyr kurs til deg som er lærling eller frisør:


Svennebrevstrening:     er for deg som er eller har lærlinger i salong. 

Videreutviklendekurs:   er videreutviklende kurstilbud for deg som er frisør.

CAROLINE KRISTOFFERSEN
LÆRLING, ADAM OG EVA STRØGET


"Det å ha et mål og en god plan å jobbe etter, gir meg ekstra motivasjon. Med trening er det lettere å måle sin egen progresjon og jeg blir mer bevisst på egen utvikling. Dette har gjort at jeg føler meg sikker og try  i min kompetanse som lærling i salong. At jeg allerede har fått muligheten til å jobbe tett med verdenskjente Bob Recine, og i tille  assistert under New York Fashion Week har gjort det med faglig progresjon ekstra motiverende. Drømmer er viktig og jeg ser nå at alt er mulig. Det er du som må gjøre jobben, men det er så verdt det!"

Svennebrevstrening

SVENNEBREV

Svennebrevstrening vil passe for lærlinger som skal forberede seg videre mot et svennebrev.
I kurset vil man jobbe med kompetansemålene innenfor frisørfaget.

Kursene vil inneholde grundig innføring i de ulike svennebrev disiplinene. Det vil legges stor vekt på planlegging, dokumentasjon, gjennomførelse og vurdering.

Se mer informasjon her
Book ditt kurs

KURS

Tegning
4 timers kurs.

- Strukturtegning
- Projeksjonstegning - skissetegning
- Arbeidsbeskrivelser

Herre 
1 dags kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon 

- Teknikk

- Frisyreform

- Maskuline uttrykk

Oppsett
1 dags kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon - brudefrisering.

- Klassisk oppsett.
- Kreativt oppsett.

Klipp, kjemi og frisyreforming
2 dagers kurs med praktisk arbeid og demonstrasjon.

- Klippeteknikker og former.
- Farge og strukturomforming.
- Føn og styling.HARLEM ALEXANDER
SENIOR ART DIRECTOR, ADAM OG EVA STEEN OG STRØM.
Bestått svennebrev våren 2012


"Ved å ha gjennomført Svennebrevstrening sitter du igjen med utrolig mye kunnskap og trygghet. Du blir grundig vurdert og evaluert ved hvert arbeid, som gjør at du er godt forberedt til svennebrevet. At hardt arbeid gir resultater er det ingen tvil om! Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag, om jeg ikke hadde hatt så dyktige folk rundt meg, som byr på seg selv og sin kompetanse. Ved å ha fullført Grunnutdanning og Svennebrevstrening vad Adam og Eva Skolen hadde jeg motivasjon og trygghet til å begi meg ut på andre eventyr som Oslo Runway, New York Fashion Week, Paris Fashion Week og ikke minst Victoria`s Secret Show! Så skal jeg gi et lite tips må det være; ta ansvar og gjør deg god, du vil aldri angre!"Videreutviklende kurs

AKADEMIKURS

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn­ og utland, og ønsker å dele all den kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom tidene. 

Se mer informasjon her
Book ditt kurs

KURS


Hairspiration SS19 

Kveldskurs VÅR 2019 - dato kommer

Er du opptatt av hår og vil få innblikk i de nyeste trendene?

På dette kurset presenteres det som Adam og Eva Akademiet mener er de viktigste trendene når det kommer til klipp, farge og styling for dame og herre denne sesongen.

Inspirasjonen hentes fra visningene for SS19, men også de trendene vi ser i gatebildet og i sosiale medier nå.Kolleksjonsvisning 

Kveldskurs - 4.november 2019
Trenger du faglig påfyll og inspirasjon?
På dette kurset tar vi utgangspunkt i Adam og Eva sin kolleksjon for 2018/2019 #backtotheroots, og leker oss med klipp (dame + herre), farge og styling. Vårt ønske er å inspirere deg som frisør til å tenke kreativt på dine kunder.  

EIRIK THORSEN 
CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG 
EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.


"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."

Skreddersydde kurs

MULIGHETER

Trender, produkter og teknikker utvikler seg og er i stadig bevegelse – hvor står du og din bedrift?

Ønsker dere å henge med, eller er det trygest å lene seg tilbake og se på?

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har mulighet til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi eller i deres salong. 

Se mer informasjon her
Book ditt kurs

 

Adam og Eva Gruppen er Norges mestvinnende frisørbedrift og i 2011 og 2016 vant Adam og Eva Skole og Akademi pris for beste frisørskole.


Vi har bidratt til å heve kvaliteten, og dermed også yrkes- stoltheten, til landets frisører i mange år, og et av våre mål er at kunden skal føle at frisøren virkelig bryr seg. Vi samarbeider med mange av landets fremste frisører.

Vårt mål er å skaffe bransjen de beste lærlingene og videreutvikle frisører.

Powered by: Bloc