VIDEREUTDANNING

Videreutdanning - Kurs

Adam og Eva Skole og Akademi tilbyr kurs til deg som er lærling eller frisør:

Svennebrevstrening:     
Er for deg som er eller har lærlinger i salong

Videreutviklendekurs:   
Er videreutviklende kurstilbud for deg som er frisør

CAROLINE KRISTOFFERSEN
ADAM OG EVA STRØGET


"Det å ha et mål og en god plan å jobbe etter, gir meg ekstra motivasjon. Med trening er det lettere å måle sin egen progresjon og jeg blir mer bevisst på egen utvikling. Dette har gjort at jeg føler meg sikker og try  i min kompetanse som lærling i salong. At jeg allerede har fått muligheten til å jobbe tett med verdenskjente Bob Recine, og i tille  assistert under New York Fashion Week har gjort det med faglig progresjon ekstra motiverende. Drømmer er viktig og jeg ser nå at alt er mulig. Det er du som må gjøre jobben, men det er så verdt det!"

Svennebrevstrening

SVENNEBREV

Svennebrevstrening vil passe for lærlinger som skal forberede seg videre mot et svennebrev.
I kurset vil man jobbe med kompetansemålene innenfor frisørfaget.

Kursene vil inneholde grundig innføring i de ulike svennebrev disiplinene. Det vil legges stor vekt på planlegging, dokumentasjon, gjennomførelse og vurdering.

Se mer informasjon her
Book ditt kurs

Videreutviklende kurs

AKADEMIKURS

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn­ og utland, og ønsker å dele all den kunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom tidene. 

Se mer informasjon her
Book ditt kurs

EIRIK THORSEN 
CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG 
EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.


"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."

Skreddersydde kurs

MULIGHETER

Trender, produkter og teknikker utvikler seg og er i stadig bevegelse – hvor står du og din bedrift?

Ønsker dere å henge med, eller er det trygest å lene seg tilbake og se på?

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har mulighet til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi eller i deres salong. 

Se mer informasjon her
Book ditt kurs
Powered by: Bloc