Skreddersydde kurs

Adam og Eva Akademiet

Skreddersyddekurs

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har muligheten til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. 


De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi i Oslo eller i deres salong.
For deg som ønsker kurs som skreddersys etter din salongs behov og ønsker.


For mer info, spørsmål eller booking: charlotte@adamogeva.no


KONTAKT OSS


FREMTIDENS FRISØR

Trender, produkter og teknikker utvikler seg og er i stadig bevegelse – hvor står du og din ­bedrift? 

Ønsker dere å henge med, eller er det tryggest å lene seg tilbake og se på? Adam og Eva har i over 45 år vært helt fremst i takt med trender og tendenser. Her skal vi ­fortsette å være – det er her det skjer.


SKREDDERSYDDE KURS

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend - seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har muligheten til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi eller i deres salong.


OM ADAM OG EVA AKADEMIET

Adam og Eva har i en årrekke vært banebrytende og har både blitt uglesett og hyllet i bransjen, fordi vi har turt å dra det litt lenger. Vi har våget å være annerledes når vi har lekt med farger og former. Vi har til enhver tid ligget i forkant av trender og tendenser, og våre frisører er etterspurte på show, events, photoshoots, moteuker, tv-programmer og visninger. I Skandinavia har Adam og Eva en ledende og unik posisjon i bransjen, og dette har gitt mang en erfaring som både vi og frisørene på Skolen og Akademiet drar stor nytte av.


DITTE KRISTENSEN 

EVENT MANAGER: THIS IS PR OG PROJECT MANAGER: PARTNER OSLO RUNWAY>

Det er ikke første gang vi har samarbeidet med Adam og Eva, og det vil heller ikke være den siste. Under Oslo Runway stilte de med et sterkt team til alle visningene. I forkant hadde vi en øvedag med alle hår-team som var ansvarlige for hvert merke, slik at det ikke ble noen misforståelser på selve visningsdagen. Adam og Evas kreative frisører er supergode til å støtte designerne og få frem akkurat den looken som designerne ønsker.

Powered by: Bloc