It's never as easy as it seems

Postet av John Sverre Nergaard den 19. Aug 2015



Gårsdagens demo på opprulling av hår, fikk det til å se ekstremt lett ut - men som overskriften sier: ting er aldri så enkelt som man kanskje skulle tro! Ikke bare må håret holdes i riktig retning for at hårrullen skal "lande" der den skal, men man må også passe på å verken få med for lite, eller for mye hår på rullen. Man må også planlegge ganske så nøye for å få til det perfekte resultat. Om en rull er plassert feil - kommer alle rullene til å bli plassert feil. Det er som en dominoeffekt.

Selv om dette var en stor utfordring, og alt ikke ble helt perfekt, så kan man trøste seg med at dette kun var første opprulling av utallige mange, og man blir bedre og bedre for hver gang! Øvelse gjør mester!

Morgendagen vil nok også by på en del utfordringer, og masse ny kunnskap når vi for første gang skal sette opp dukkens hår i en svinekam. Dette blir nok også veldig spennende - og jeg gleder meg til å få se sluttresultatet. Om dere er heldige, så er det mulig at bilder av oppsettet kommer i et innlegg i morgen ettermiddag - så spenn fast setebeltene, dette blir spennende!






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.