Historien

Adam og Eva Skolen startet sin virksomhet i januar 1986 som Norges første private frisørskole med 120 elever i året og 22 ansatte.

Her er litt om vår historie:

Øistein Bjørndal (Adam og Eva Gruppen) og Per Kristian Idebøen (Spaghetti frisør) hadde etter mange år samarbeid i frisørfaget sett at faget trengte fornyelse, ikke minst med hensyn til opplæringen av de kommende frisørne. Det er nettopp her grunnlaget legges for det som vil bli neste generasjons frisører, og Adam og Eva Skolen fikk en viktig rolle å fylle som et supplement til den videregående skole.

Undervisningsplaner tok form litt etter litt, og man tenkte helhet og kvalitet kombinert med dagens motebilde og mye praksistrening. Søkerne stod i kø, plassene var meget ettertraktet og søknadene strømmet inn fra hele landet. Elevene skulle føle trygghet og utstråle arbeidsglede og nysgjerrighet etter stadig å oppdage nye teknikker og muligheter i faget. Etter 6 mnd. på skolen skulle de ut å møte "virkeligheten". Adam og Eva Skolen var et faktum.

Våren 1997 var søkermassen blitt så stor at det første kveldskurset ble startet. Disse elevene skulle gjennom det samme løpet som elevene på dagtid. For at også disse skulle komme ut i jobb så fort som mulig, ble lørdagene utnyttet slik at kurset kunne avsluttes etter ni måneder.

I oktober 2000 startet vi ny skole i Sørlandsparken like utenfor Kristiansand. Skolen ble etablert i helt nye lokaler med stor vekt på interiør og design. Søkerne kom først og fremst fra distriktet, men ble også rekruttert fra resten av landet samt de nordiske landene.

I januar 2003 startet Oslo Frisørskole opp i Gøteborg i Sverige. Skolen hadde fulle klasser fra dag en, og en sentral plassering midt i sentrum av Gøteborg.

Vi avviklet etterhvert skolene i Kristiansand og Gøteborg da det ble naturlig å satse på skolen i Oslo med et større lokale.

I 2009 skiftet skolen navn fra Oslo Frisørskole til Adam og Eva Skolen. Da flyttet også lokalene til Tøyenbekken, hvor vi har over 1000 kvm til rådighet for våre elever. Alt det siste av moderne utstyr og undervisningsmateriell sikrer godt læringsmiljø. Alle lærere er ansatt i Adam og Eva Gruppen og tilbringer mesteparten av tiden som frisør, dette for å sikre at våre lærere er oppdaterte på det siste av trender og teknikker.

Her finner du oss