Skakke linjer, skibakker og en liten dose fustrasjon.

Postet av Ragnar Wilhelm Molde Ødegård den 17. Sep 2015

I dag kan man si at det ikke helt var min dag.

Vi skulle ha klippetest i økende lengder, en klipp som vi har øvd på hele uken og jeg var veldig nervøs. Følte aldri at jeg fikk den helt til, men var fast bestemt på å gjøre mitt beste.

Så jeg kom på skolen. Gjorde klart dukken og begynte med en teoribit før vi skulle over på klippedelen av testen.

Og det var vel da problemene begynte å komme. Alt begynte helt fint. Jeg klippet til guidelinja mi og fortsatte videre på bakhodet og over på sidene. Og da jeg skulle sjekke hvordan jeg lå ann så kan man godt si at jeg ble mildt oppgitt.

Meningen når man drar opp håret i denne klippen er at man skal få en "v-form", men jeg hadde visst klart å få til noe som liknet mer på en skibakke (oops)

Bevisst på denne feilen skjønte jeg jo at jeg måtte prøve å rette meg opp. Så jeg klippet litt videre, men endte til slutt med å rett og slett skaffe meg både 2 og 3 guidelinjer.

Uansett. Til slutt ble det så mye tull at jeg rett og slett måtte starte hele klippen på nytt. Og da var halve tiden gått!

Dette er vel et passende bilde på hvordan jeg følte meg når jeg måtte begynne på nytt enda en gang.

Kom meg i alle fall til slutt gjennom klippen på halve tiden av det vi hadde til rådighet! Endte opp med et noe ruskete resultat, men fikk skryt av læreren fordi jeg hadde klart å komme meg gjennom alt 2 ganger og karakteren var ikke helt katastrofe så da ble kanskje ikke alt så ille like vel.

I dag har jeg ihvertfall lært viktigheten av å sjekke seg selv ofte underveis og ikke bare peise på.

I morgen er det tid for ny klipp med nye muligheter og jeg er fortsatt like motivert, selv om dagen i dag gikk litt vest.



Snakkes c:

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Ragnar Wilhelm Molde Ødegård

Hair art

Hair art

28.09.2015

Blekehistorie

Blekehistorie

15.09.2015

Massiv forbedring

Massiv forbedring

10.09.2015