Eksamenstiden står for tur!

Postet av Ann Kristin Severinsen den 7. Mai 2015

Idag var siste kundeperiode-dagen min, nå står eksamens tiden for tur. Det hele braker løs imorgen med helform klipp, farge og styling. Etter morgendagen venter en helg fylt med teori og øving så jeg er klar for neste uke som består med intet annet enn …. eksamener! Heh. En del av meg gruer meg, men en annen del av meg er utrolig gira. Skal bli deilig å få unnagjort alt av prøver og fokusere på vårvisning, utplassering og ikke minst lærlingtiden.


Prøvde meg på mitt første oppsett her forleden dag, vanskeligere enn jeg hadde trodd - men ser frem til å øve mer og bli flinkere. På denne testen er det mye frihet, du kan forsåvidt lage hva du vil men det skal være gjort på en godt gjennomført måte, man får ikke bruke produkter og det avsluttende resultatet skal være rent, pent, stramt og man skal ikke kunne se spennene man har brukt.


Etter to forsøk med klassisk vikling fikk jeg endelig godkjent. Noe som var en herlig følelse, det er så mye som skal stemme, ikke bare skal det se rent og pent ut men inndelingene skal være så perfekte som man kan få de, spolene skal rulles stramt og ikke "henge" (dette vil gi slappe krøller, og det vil vi ikke ha - vi vil jo ha spenstig krøll!) :) Hver spole har en egen inndeling og disse skal verken være større eller mindre enn spolen, så det er rett og slett ett evig pirke-arbeid. Kan tro jeg hadde vondt i hendene etter 3 timer med konstant opprulling.

Har dessverre ikke bilder av de andre testene, men har vært noen kreative og gøye dager på skolen med kunder og mulighet til å jobbe med dukker og det man selv ønsker øve på.

Nå skal det repiteres og øves, nervøsiteten er tilstede men gleden er større - herlig å kunne ta eksamen med ett smil fordi man trives så godt med det man gjør!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.